Vandaag worden de nieuwe leden in de PR-commissie aan u voor gesteld.De nieuwe leden van de PR-commissie zijn Manon Verhulst en Nikki van der Linden. Omdat jullie Nikki al kennen van het bestuur stellen we alleen Manon voor.Ik ben Manon Verhulst en ik zit in het tweede jaar van onze studie. Ik ben de newbie in de PR-commissie. Ik heb voor deze commissie gekozen omdat ik graag wil leren om leuke teksten te schrijven. Het leukste aan de commissie zijn de vergaderingen, dat je zelf kan kiezen wanneer je wat doet en ik vind het erg leuk dat je resultaat ziet van je werk. Ook weet je als eerste welke evenementen Source houdt en kan je dat in je agenda alvast aanstrepen. Ik haal er voldoening uit als ik even op mijn telefoon kijk naar de insta van Source en mijn eigen stukken voorbij zie komen. Ik verwacht van deze commissie nog meer te leren over het maken van leuke posts voor op de social media. Ik verwacht van Source dat het weer een gezellig jaar wordt. Ook al is dat nu moeilijk met Corona, ben ik ervan overtuigd dat ze er alles aan proberen te doen om Source bezig te houden door leuke evenementen te verzinnen.Volgende week horen we iets van de intro-commissie!


0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder