Ben jij op zoek naar een boeiende en veelbelovende carrière? Wil je jezelf ontwikkelen tot een HR- en salarisadministratiespecialist? Dan is het Traineeship HR & Payroll bij ABAB dé kans voor jou! In dit uitgebreide programma krijg je de mogelijkheid om een volledige opleiding te volgen, een erkend diploma te behalen en direct aan de slag te gaan als salarisadministrateur. Lees verder en ontdek hoe dit traineeship jouw pad naar succes kan vormgeven.

Stap 1: Volledig opleidingsprogramma
Het Traineeship HR & Payroll bij ABAB biedt je een volledig opleidingsprogramma, inclusief het officiële Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL). Gedurende acht intensieve weken volg je deze opleiding inhouse, onder begeleiding van ervaren trainers. Je maakt kennis met verschillende werkgebieden, zoals arbeidsrecht en sociale zekerheid, loonheffingen en personeel, organisatie en communicatie. Na afronding van het programma leg je een examen af en ontvang je een erkend diploma.

Stap 2: Training on the job
Na het behalen van je diploma ga je direct aan de slag met het toepassen van je opgedane kennis. Je werkt samen met ervaren collega’s op de salarisadministratie en krijgt training on the job. Hierbij word je intensief begeleid door een buddy, een collega die jouw aanspreekpunt is voor al je vragen en je helpt bij je professionele groei.

Stap 3: Doorgroeimogelijkheden en verdere ontwikkeling
Bij ABAB geloven we in jouw potentieel en bieden we volop doorgroeimogelijkheden. Naarmate je kennis en ervaring toenemen, krijg je de kans om te groeien in senioriteit en verschillende rollen binnen HR en salarisadministratie. Denk aan functies als payroll professional, payroll consultant en specialist binnen vaktechniek SPD. Bovendien organiseren we regelmatig trainingen om zowel je vakinhoudelijke kennis als je persoonlijke vaardigheden verder te ontwikkelen.

Werken bij ABAB: Een multidisciplinaire omgeving
ABAB is een full-service organisatie met collega’s in diverse disciplines, zoals fiscaal advies en arbeidsrecht. Dit betekent dat je niet alleen kennismaakt met HR en salarisadministratie, maar ook de kans krijgt om andere vakgebieden te verkennen en multidisciplinair samen te werken. Je zult ondersteund worden bij complexere vraagstukken en de mogelijkheid hebben om je netwerk uit te breiden.

Jouw profiel: Ambitie en ontwikkeling
Bij ABAB hechten we meer waarde aan jouw ambities en interesses dan aan specifieke eisen. We willen weten waar jij naartoe wilt groeien en welke ontwikkeling je voor jezelf ziet. Dit vormt de basis waarop we je alle mogelijkheden willen bieden om jouw carrièredoelen te verwezenlijken.

Om contact op te nemen met ABAB voor meer informatie over het Traineeship HR & Payroll of om te solliciteren, kun je de volgende stappen volgen: Ga naar de website van ABAB: www.abab.nl of je mee,t contact op met de Corporate Recruiter, Chalon Houthooft, voor meer informatie of vragen. Je kunt haar bereiken via LinkedIn telefoon of whatsapp:+31653220281

Volg deze stappen en je hebt de mogelijkheid om contact op te nemen met ABAB en je interesse te tonen voor het Traineeship HR & Payroll.

Categorieën: Nieuws

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder