Je studie met een knaller beginnen!

Onze introductieweek wordt mede mogelijk gemaakt door:

'Ik vond de intro het beste begin van mijn studie HRM. Hierdoor voelde ik me meteen thuis op de studie. Dat zorgde voor een aangenaam gevoel'
Nikki van der Linden
Kiddo bij Introductieweek 2019

Beleef de introductieweek!

Elk jaar organiseert Studievereniging Source Eindhoven de introductieweek voor alle eerstejaars HRM-studenten in Eindhoven. Een week waarin wij geheel in thema zorgen dat je naast de studie HRM, je studiegenoten ook Eindhoven op z’n best leert kennen, zodat je op je eerste schooldag precies weet waar je heen moet. 

Source op safari!

Iedere jaar verzint de introductiecommissie een spannend thema waarop de gehele week wordt georganiseerd. Tijdens onze jaarlijkse babyborrel wordt het thema samen met de Papa-Mama indeling bekend gemaakt. Iedere groep is namelijk voorzien van twee HRM-studenten die je de gehele week meenemen naar tofste activiteiten of plekjes in Eindhoven. Deze twee begeleiders worden tijdens de Introductieweek Papa en/of Mama genoemd. 

'Helaas was mijn introductieweek online door corona. In mijn eerste jaar ben ik daarom meteen bij de introductiecommissie gegaan om toch nog een fysieke intro mee te kunnen maken. Ik raad het iedereen aan! Je leert zo op een gezellige manier je medestudenten kennen! Daardoor voelde ik me veel meer thuis binnen de opleiding.'
Vera Kaloz
Introductiecommissie bij Introductieweek 2021 en 2022

Wat kun je verwachten?

Ieder jaar houden we ons programma strikt geheim om het spannend te houden tot op de laatste minuut. Er zijn altijd een aantal terugkerende activiteiten die zo goed als traditie worden gezien. Onze introductieweek bestaat uit een leuke mix van kennismakingsspelen, muziek, actieve- en denkspellen en natuurlijk een goed feestje. JA! Ook zonder alcohol is onze introductieweek een knallende start van je studie HRM.

Heb je nog meer vragen? Check dan eerst onze FAQ, klik hier!

LEt the games begin

Hebben we je nog steeds niet weten te overtuigen? Hier beneden staan nog een aantal veel gestelde vragen. 

Ben je al overtuigd?

Meld je op tijd aan!

Wees er snel bij want vorig jaar zat de introductieweek vol! Het zou enorm jammer zijn als je deze week moet missen. De aanmeldingen zijn momenteel nog niet geopend!

Hou je mail in de gaten

Je hebt jezelf aangemeld en nu? Wij zullen je per e-mail informeren van alle inhoudelijke informatie. Denk aan: bevestiging, huishoudelijk reglement, verzamelplek, programma of spullen die je moet meenemen. Heb je vragen of iets niet ontvangen?
Mail naar: sourceeindhoven@fontys.nl

Moet ik echt blijven slapen?

Ja, ook jij moet blijven slapen op locatie. We begrijpen dat dit niet altijd fijn is maar het hoort toch echt bij de introductieweek. Tevens staat dit ook vermeld in onze algemene voorwaarden (waarmee je akkoord moet gaan). Heb jij een bijzondere of medische redenen waarom jij toch thuis wilt slapen? Neem dan contact op met: sourceeindhoven@fontys.nl
Maar beslis dit dus niet zelf!

Moeten wie iets over je weten?

Drink je niet, ben je mindervalide, dieetwensen, allergenen of ziektes? Geef dit aan zodat wij rekening met jou kunnen houden, en ook jij je studie met een knaller kan beginnen!

Geen 18? Wel introductieweek!

Je mag ook mee op introductieweek als je geen 18 bent! Wij zullen aangezien je leeftijd wel iets beter op je letten. Alcohol wordt niet toegestaan onder de 18. (Soft)Drugs zijn niet toegestaan! Meer over het alcohol- en drugsbeleid is te vinden in ons huishoudelijke reglement wat ook tijdens de introductieweek van kracht is.

Kan ik ook zonder fiets komen?

De afstanden tussen de camping en de activiteiten zijn te groot om continue te lopen. De fiets is een gemakkelijke oplossing om dit te overbruggen. Fietsen kunnen buiten de spits mee in de trein maar mag dit niet voor je werken kun je ook een swapfiets of OV-fiets huren. Wees niet de vervelende persoon die elke keer een plekje bij iemand anders op de fiets moet regelen.

De algemene voorwaarden van de introductieweek vind je hier!

Zien we jou op de volgende introductieweek?

De introductieweek is al geweest. Je kunt je op dit moment niet meer opgeven.

Benieuwd hoe het de voorgaande jaren was?