Activiteiten

Beter mis je niets!

Melding - corona

Binnen Source Eindhoven doen wij ons uiterste best om activiteiten te blijven organiseren. We zijn dan ook vereerd dat we jullie eindelijk kunnen mededelen dat de eerste acitivteiten in de pijleiding zitten. Tijdens de activiteiten willen we jullie vragen om alle corona-maatregelen in acht te nemen. Het opzettelijk tegenwerken van deze maatregelen kunnen consequenties hebben. Deelname aan de activiteiten wordt gezien als akkoord voor o.a. het nakomen corona-maatregelen en het Source Huishoudelijk Reglement! Alvast bedankt voor je samenwerken en hopelijk tot snel. 

LET OP: Gezien de nieuwe corona-maatregelen, kan het voorkomen dat evenementen afgelast worden. We kunnen door de onzekere situatie helaas geen zekerheid bieden. 

Algemene Ledenvergadering

Beste Source’rs en Source’rinnen,

Op donderdag 29 oktober 2020 van 17:00 uur tot 19:00 uur zal de eerste Algemene Ledenvergadering (ALV) van dit schooljaar plaatsvinden. Deze zal online plaatsvinden i.v.m. de coronamaatregelen. Via de link in jouw schoolmail, kun je deelnemen aan de vergadering (deze wordt nog verstuurd). De link wordt ook verstuurd in de INFO Whatsapp-groep.
De Algemene Ledenvergadering is het hoogste bestuursorgaan van een vereniging. Dit betekent dat er tijdens deze vergadering over belangrijke onderwerpen wordt gediscussieerd en gestemd met de gehele vereniging. Hierdoor is jouw aanwezigheid enorm belangrijk en is de Algemene Ledenvergadering voor ieder lid een verplichte vergadering.
Omdat wij begrijpen dat je niet altijd alles kan laten vallen voor de vereniging, laten wij je de datum ongeveer een maand van te voren weten. Afmelden voor deze vergadering kan dan ook alleen met vermelding van een goede reden bij Secretaris Els van de Ven. Mail bij afmelding dus met een geldige reden naar sourceeindhoven@fontys.nl
Voor meer informatie bekijk je Fontys-mail.
Met vriendelijke groet,
Het 3de bestuur van Studievereniging Source Eindhoven 

Inspector Source

Ben jij altijd al benieuwd geweest wat voor een goede detective jij bent? Dan is deze leuke online activiteit iets voor jou! Tijdens deze activiteit zal je veel mensen van Source Eindhoven op een leuke manier leren kennen. Inspector Source, ook wel bekend als 2 leugens en 1 waarheid, zal plaatsvinden op 12 november 2020. De activiteit zal om 19:00 uur starten en zal ongeveer rond 21:00 uur eindigen. Deze activiteit doe je individueel achter je laptop op MS teams. Als jij de beste detective bent van Source kun jij een leuke prijs winnen! De bedoeling is dat je 2 leugens en 1 waarheid over jezelf invult tijdens het aanmelden via onderstaande link (dit is niet anoniem). Ieders leugens en waarheid zal worden benoemd en is ook punten waard. Klinkt dit leuk? Ja, dit klinkt super leuk. Aanmelden kan tot 6 november 2020. Wij hebben er mega veel zin in, dus wij hopen jij ook! Meld jij je aan? Zet jezelf dan ook meteen op aanwezig! 😉

Online Gastcollege Recruitment

Beste studenten!

De vakinhoudelijk commissie heeft voor jullie een geweldig interessante online gastcollege geregeld op donderdag 26 november! Het bedrijf Maandag zal de spits bij ons afbijten met een leerzame gastcollege over recruitment binnen krappe domeinen op de arbeidsmarkt!
Maandag houdt zich vooral bezig met het uitzenden en detacheren op hoger niveau, met andere woorden mensen van het HBO en de universiteiten. Studenten zoals wijzelf dus! De focus bij Maandag ligt vooral bij de publieke sector, denk aan ziekenhuizen en scholen. Wat Maandag nou zo bijzonder maakt, is hun manier van begeleiden. Zij blijven van het begin helemaal tot het eind hun klanten en kandidaten ondersteunen in het traject. Voor dit gastcollege heeft Maandag een casus voorbereid : “Hoe krijg je nu die ene goed gekwalificeerde medewerker weer te vangen binnen een vijver die zo goed als leeg is? “
Tijdens het gastcollege zal er ook dieper op de casus ingegaan worden, met de kennis die Maandag ons te bieden heeft.
Vind jij dit een super interessant onderwerp? Wij ook! Geef je daarom snel op via google forms!
(en vergeet niet, dit mag je gebruiken voor werkveldoriëntatie 😉 )
Praktische informatie :
Wanneer : donderdag 26 november
Waar : online, MS-teams
Hoe laat : van 15:00 tot 16:00
opgeven : https://docs.google.com/…/1FAIpQLSfPNgBC0Nr…/viewform…

Deze activiteit is tevens ook opengesteld voor Source Tilburg!

Bij zijn is meemaken!

Momenten herbeleven? Check dan de foto’s!