Activiteiten

Beter mis je niets!

Info-avond | Source zoek 3de bestuur

Beste Sourcies,

Inmiddels is periode 3 ook al van start gegaan en naderen we langzaamaan het einde van dit schooljaar. Het einde van het schooljaar betekent de start van een nieuw schooljaar en daarbij hoort ook een nieuw bestuur.

Het 2de bestuur organiseert op de 5 maart 2020 vanaf 18:00 uur een info-avond. Tijdens deze info-avond wordt door middel van ervaringen en voorbeelden een beeld geschetst hoe het leven van een bestuurslid eruit ziet. Er is deze avond ruimte om (persoonlijke) vragen te stellen aan de aanwezige bestuursleden over hun werkzaamheden, ervaringen, handels- en denkwijze.

Gezien het late tijdstip van de info-avond zal er voor een hapje en drankje gezorgd worden.

Indien je aanwezig zal zijn, willen we je vragen het volgende aanmeldformulier in te vullen: https://forms.gle/5cNE2AJnDMunjUXs5
Via dit formulier kun je dieetwensen en allergenen aangeven maar ook alvast vragen stellen aan bestuursleden.

Niet opgegeven? Je bent alsnog van harte welkom.

Biercantus i.s.m. SV Prick

Hallo allemaal,

Dit jaar organiseren Sv. Prick en Sv. Source op donderdag 12 maart weer een biercantus voor jullie! Deze zal plaastsvinden in de Villa karaoke.

Het liederen gezang zal optijd beginnen dus zorg dat je er om 19.30 al bent zodat we alvast voor iedereen een biertje kunnen inschenken. De cantus zal tot ongeveer 23.00 duren.

Een kaartje voor de biercantus is €15 inclusief bier voor de gehele cantus.

Voor verpleegkundestudenten kan je je kaartje kopen door een appje te sturen naar: 06-37172484.
Voor studenten HRM kan je een kaartje kopen via de volgende link:
https://www.ticketkantoor.nl/shop/sourcebiercantus

Alcohol zal alleen geschonken worden wanneer je 18+ bent. Legitimatie meenemen is dus verplicht!

We hopen jullie allemaal snel terug te zien zodat we kunnen genieten van iedereens zangkunsten. Zorg wel dat je je best doet want onze strafmeester zal alles de gehele avond goed in de gaten houden!

Groetjes,

Sv. Prick en Sv. Source

DIY: CV en motivatiebrief schrijven. i.s.m. Youseeq

Altijd al willen weten hoe je een professionele motivatiebrief of CV in elkaar zet, zodat je tijdens een sollicitatie net dat ene streepje voor hebt op de concurrentie? Dan is onze workshop echt wat voor jou!

Tijdens dit evenement zullen ervaringsdeskundigen uit de praktijk er voor zorgen dat jij zelf in staat bent om een CV en motivatiebrief te maken waar iedereen jaloers op is. Eerst zal er aan de hand van voorbeelden en theorie uitleg gegeven worden en daarna gaat iedereen zelf aan de slag. 👨🏼‍💻

Als kers op de taart is er aan het einde van de workshop de gelegenheid om een professionele portretfoto te laten maken voor jouw CV of LinkedIn profiel. 👩🏻‍💼📸

Dus trek je meest fotowaardige outfit aan en meld je snel aan via onderstaande link, want vol is vol! Voor leden is dit evenement gratis en voor niet-leden 2,50 euro. Dit bedrag dient overgemaakt naar NL68RABO0336369417, omschrijving: Workshop CV + voornaam + achternaam.

Opgeven? ➡️ https://forms.gle/iUFYcBaidoaSPXbLA

We zien je 18 maart 2020 in lokaal ES_2.34!

De activiteit word gegeven i.s.m.Youseeq

Heb je nog vragen? Mail ons dan via activiteiten@svsource-eindhoven.nl 📩

Bij zijn is meemaken!

Momenten herbeleven? Check dan de foto’s!