Wij zijn Source Eindhoven

Wij zijn er om een levendige en stimulerende omgeving te creëren waarin studenten kunnen groeien, zich kunnen ontwikkelen en waardevolle connecties kunnen leggen. Met een breed scala aan activiteiten, evenementen en workshops bieden wij studenten de mogelijkheid om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen, inzicht te krijgen in het werkveld en te netwerken met professionals uit de HRM-wereld.

Laat Source je meenemen op een van de vele avonturen!

Persoonlijke ontwikkeling

Bij Studievereniging Source draait het allemaal om jouw unieke persoonlijkheid, die jou onderscheidt op de bruisende arbeidsmarkt. We bieden jou de ultieme kans om jezelf te ontplooien als individu en het beste uit jezelf te halen. Laat je talenten schitteren en ontwikkel waardevolle vaardigheden terwijl je deel uitmaakt van een commissie of bestuur. Het is de perfecte springplank om jezelf te laten zien en jouw stempel te drukken op de studentengemeenschap.

Educatief

Bij Source geven we jou de boost die je nodig hebt om uit te groeien tot een echte HR-professional! We moedigen studenten aan om zich te ontwikkelen en te groeien in dit dynamische vakgebied. Wij houden niet alleen rekening met de laatste ontwikkelingen in het werkveld, we gaan een stap verder. We organiseren studiegerelateerde activiteiten die een waardevolle aanvulling vormen op het curriculum van jouw HRM-opleiding. Of het nu gaat om het verkennen van de nieuwste trends in HR, het ontwikkelen van praktische vaardigheden of het

Sociaal

We geloven in de kracht van netwerken en het leggen van waardevolle relaties. Om dit te bevorderen, organiseren we een scala aan activiteiten die de interactie tussen onze leden stimuleren. Onze evenementen creëren een informele en ontspannen sfeer waarin je kunt connecten met medestudenten, professionals uit het werkveld en zelfs docenten van Fontys Hogeschool. Het is een gelegenheid om ervaringen te delen, waardevolle contacten op te bouwen en je netwerk uit te breiden.

Source, samen komen we verder!


Bij Studievereniging Source omarmen we een open, democratische en vredelievende sfeer waarin elke student van Human Resource Management (voormalig)studeren aan de Fontys Hogeschool Eindhoven welkom is. We geloven sterk in de diversiteit van talenten en vaardigheden die elke student met zich meebrengt, en we zijn ervan overtuigd dat er voor iedereen binnen onze vereniging een plek is.

Wanneer wij onze krachten bundelen kunnen we veel verder komen!