commissies

Wij zijn Source Eindhoven

Organiseren doen we samen

Voordat onze leden een activiteit kunnen bezoeken ligt hier vaak genoeg organisatie achter. Om het evenwicht binnen de vereniging goed te bewaren zijn er voor specifieke werkzaamheden, thema’s of evenementen commissies opgericht. Zij dragen de zorg rondom activiteiten of werkzaamheden van A tot Z. Iedere commissie heeft naast leden ook een commissievoorzitter die het overzicht behoudt, zodat het einddoel succesvol behaald kan worden. Het is vergelijkbaar met het runnen van een kleine onderneming.

5

Jaar

8

commissies

+100

Leden

De Werkveldcommissie

De briljante organisatorische meesterbreinen van de Werkveldcommissie zijn de sterren binnen onze vereniging. Ze hebben een scherp inzicht in welke onderwerpen onze studenten graag willen horen tijdens gastcolleges en welke bedrijven interessant zijn om een kijkje achter de schermen te nemen. Heb je moeite met een bepaald vak? Geen probleem! De Werkveldcommissie biedt ook studiehulp aan om je te ondersteunen bij het behalen van al je studiepunten. Ze staan voor je klaar om je te helpen en ervoor te zorgen dat je succesvol bent in je studie.

De Feestcommissie

De geweldige kanjers van de Feestcommissie weten precies hoe ze het meest spectaculaire feest neerzetten! Deze enthousiaste leden zijn echte sfeermakers binnen onze vereniging en zijn altijd in voor een feestje. Of het nu gaat om galafeesten, gezellige spelavonden of een thema-avond die helemaal over the top gaat, ze weten keer op keer een geweldige activiteit te organiseren die iedereen versteld doet staan! Wil je graag een glimp opvangen van hoe deze feesten er echt uitzien? Neem snel een kijkje bij de foto's van al onze geweldige activiteiten. Maar nog beter, kom gezellig met ons meefeesten en beleef het zelf! Het is absoluut de moeite waard, we beloven je een onvergetelijke tijd vol plezier en geweldige herinneringen.

De Introductiecommissie

De onverslaanbare Introductiecommissie neemt jaarlijks meer dan 100 studenten mee naar de meest bruisende week van het schooljaar. Ze zijn niet alleen de ultieme sfeermakers van onze vereniging, maar dragen ook de verantwoordelijkheid voor het welzijn van deze studenten. Van een gevarieerd programma tot heerlijke maaltijden en van feestelijke avonden tot de zorg voor een gewonde student - de Introductiecommissie doet het allemaal met een ongeëvenaarde passie voor elke individuele student. Ben je nieuwsgierig naar meer? Neem dan snel een kijkje op de introductieweek-pagina voor alle spannende details en hoogtepunten! Je zult versteld staan van de energie en het enthousiasme waarmee deze commissie de introductieweek tot een onvergetelijke ervaring maakt.

De PR-commissie

Binnen de PR & Media commissie zijn onze ware Picasso's en J.K. Rowlings te vinden. Ze zijn verantwoordelijk voor het creëren van de meest prachtige posters, de meest indrukwekkende lay-outs en de meest pakkende teksten. Deze strijders begrijpen als geen ander wat communicatie inhoudt en fungeren als de verbindende schakel tussen alle commissies. Mis je nog onze Facebook-, LinkedIn- en Instagram-pagina? Wacht dan niet langer en volg ons snel! Ontdek alle geweldige creaties en inspirerende content die de PR & Media commissie voor je klaarzet.

De ER-commissie

De ER-commissie, voorheen bekend als de Sponsorcommissie, is de drijvende kracht achter het verbinden van organisaties met onze vereniging. De leden van deze commissie blinken uit in communicatieve vaardigheden. Als communicatieve tijgers zorgen zij voor het opzetten en onderhouden van contacten met al onze partners. Zonder onze gewaardeerde partners en de inzet van de ER-commissie zou Studievereniging Source niet kunnen bestaan.

De Ledenweekendcommissie

Eens per jaar maken we ons klaar voor een spannend avontuur! Met (bijna) de hele vereniging vertrekken we naar een prachtige locatie ergens in het mooie Nederland. Tot op de dag zelf houden we het geheim waar we naartoe gaan en wat voor geweldige activiteiten er op ons wachten! Het jaarlijkse ledenweekend is onze manier om onze leden te bedanken voor hun toewijding, gezelligheid en de tijd die ze aan ons besteden. We willen hen een onvergetelijke ervaring bieden, vol verrassingen, plezier en nieuwe herinneringen.

De Kascommissie

De Kascommissie is verantwoordelijk voor het uitvoeren van controles op de financiële administratie. Ze zorgen ervoor dat onze administratie altijd up-to-date is en houden een oogje in het zeil op de penningmeester. Deze financiële meesters hebben een diepgaand inzicht in hoe alles in elkaar zit! Met nauwgezette aandacht voor detail en een scherp analytisch vermogen, waarborgen zij de financiële integriteit van Studievereniging Source. Ze dragen bij aan transparantie en zorgen ervoor dat de financiën van de vereniging op een verantwoorde en efficiënte manier worden beheerd.

De Galacommissie

Om het vijfjarig bestaan van Studievereniging Source in stijl te vieren, hebben we de Lustrumcommissie in het leven geroepen. Deze commissie is verantwoordelijk voor het organiseren van alle activiteiten rondom dit bijzondere jubileum. Benieuwd naar wat voor speciale evenementen en verrassingen er dit jaar op het programma staan? Houd onze agenda nauwlettend in de gaten! Het Lustrum is een moment om samen terug te kijken naar onze mijlpalen en successen, maar ook om vooruit te kijken naar de toekomst van onze bloeiende vereniging. De Lustrumcommissie zal ervoor zorgen dat dit een onvergetelijke viering wordt waarbij alle leden kunnen genieten van bijzondere activiteiten en festiviteiten.

De Raad van Advies

De Raad van Advies bestaat uit alle voormalige bestuursleden, zowel van huidige als voorgaande jaren. Deze ervaren en betrokken oud-bestuursleden vormen een waardevol klankbord voor het huidige bestuur. Ze bieden ondersteuning bij het nemen van belangrijke beslissingen en houden toezicht op het behouden van een succesvolle koers. Samen streven we naar vooruitgang en groei. Met hun brede kennis en ervaring dragen de leden van de Raad van Advies bij aan de ontwikkeling en voortgang van Studievereniging Source. Ze fungeren als mentoren en gidsen, waarbij ze hun waardevolle inzichten delen om het huidige bestuur te helpen in hun taken en verantwoordelijkheden.