Ereleden

“Een erelid is iemand die wegens bijzondere verdiensten een bijzondere status heeft ten opzichte van gewone leden”

Bo de Haan

Bo heeft haar eretitel te danken aan de oprichting van Source Eindhoven. Als de eerste Penningmeester van de vereniging is zij degene geweest die de financiële administratie op heeft gezet. Hierdoor is voor de eerste keer in de geschiedenis van Source voldaan aan alle financiële verantwoordelijkheden.  Daar mogen we zeker heel trots op zijn! We gaan Bo voorlopig nog niet uit het oog verliezen want deze jongedame is blijft actief tot na haar afstuderen in 2020.

DSC08174(1)

Bestuursfoto 2018-2019: Bo de Haan

Mark van Grinsven

Mark is door zijn functie als Secretaris binnen Source een zeer belangrijk persoon geweest bij de oprichting van Source Eindhoven. Zijn ervaring en expertise heeft ervoor gezorgd dat wij tot op het heden nog steeds bloeien. Met twee bestuursjaren achter de rug is ook deze jongeheer nog zijn gehele studentenleven actief geweest binnen Source. Als Mark erbij kan zijn dan is hij er ook! Mark heeft deze eretitel dan ook dik en dubbel verdiend. 

DSC08169

Bestuursfoto 2018-2019: Mark van Grinsven

Anne Hunnekens

Ook Anne heeft haar eretitel te danken aan de oprichting van Source Eindhoven. Zij heeft Source Eindhoven het eerste jaar meteen goed op de kaart gezet. Vol enthousiasme hield zij bij alles de vereniging in haar achterhoofd. Door gebruik te maken van verschillende van haar sterke punten zoals netwerken en haar doorzettingsvermogen heeft zij dit voor elkaar gekregen. 

Deze bezige dame is nog steeds actief binnen verschillende commissies. Daar zijn wij, als vereniging ontzettend blij mee en trots op!

DSC08196(1)

Bestuursfoto 2018-2019: Anne Hunnekens

Rick Vermeulen

De eerste echte voetstappen van Source Eindhoven zijn gezet door Rick. Toen Source Eindhoven nog Source was, is Rick de degene geweest die Eindhoven op de kaart zette als Secretaris Eindhoven. Ook na zijn bestuursjaar bleef Rick altijd in zicht bij de introductieweek en verschillende commissies. Inmiddels is Rick afgestudeerd, maar zijn hartje zal blauw gekleurd blijven. Rick deze eretitel heb je dan ook zeker verdiend! 

DSC00867

Rick Vermeulen is links te zien op de foto.

Opvaller melden?

Is iemand binnen de vereniging je opgevallen door uitmuntende prestaties te leveren voor de vereniging? Iemand die handelt uit passie en liefde? Een lid die het Source logo voor op het hart draagt?

Meld deze persoon bij het bestuur door te mailen naar: sourceeindhoven@fontys.nl en misschien houdt het bestuur deze persoon even in de gaten…. 

"Om een druif en een talent te laten rijpen zijn zowel regenachtige als zonnige dagen nodig"

Friedrich Nietzsche

Duits dichter en filosoof 1844-1900