Ereleden

“Een erelid is iemand die wegens bijzondere verdiensten een bijzondere status heeft ten opzichte van gewone leden”

Nikki van der Linden

Nikki van der Linden, een buitengewoon individu met een hart vol passie en toewijding, heeft de eer gekregen om erelid te worden van Studievereniging Source Eindhoven. Haar buitengewone bijdrages gedurende haar bestuursjaar en vooral na haar bestuursjaar hebben een diepgaande betekenis gehad voor zowel de vereniging als haar medestudenten, met name tijdens de uitdagende coronaperiode. Nikki’s warmte en zorgzaamheid stonden centraal in haar interactie met de leden van de vereniging.

b-3

Nikki is links te zien op de foto 

Bo de Haan

Bo verdient haar eretitel vanwege haar indrukwekkende bijdrage aan de oprichting van Source Eindhoven. Als de allereerste Penningmeester van de vereniging heeft zij met haar inzet en expertise de financiële administratie opgezet, waardoor voor het eerst in de geschiedenis van Source volledig kon worden voldaan aan alle financiële verantwoordelijkheden. Haar nauwgezetheid en toewijding hebben ervoor gezorgd dat de vereniging op een solide financieel fundament kon bouwen. Dit is een prestatie waar we absoluut trots op mogen zijn! Na meer dan 4 jaar heeft Bo afscheid genomen van het studentenleven, maar haar impact op Source en haar leden zal nog lang voelbaar zijn. 

DSC08174(1)

Bestuursfoto 2018-2019: Bo de Haan

Mark van Grinsven

Mark is een buitengewoon belangrijk persoon geweest bij de oprichting van Source Eindhoven dankzij zijn rol als Secretaris binnen de vereniging. Zijn onmisbare ervaring en expertise hebben ervoor gezorgd dat Source tot op heden blijft bloeien. Mark is altijd aanwezig als het erop aankomt! Zijn toewijding en inzet hebben hem meer dan verdiend gemaakt voor deze eretitel. Met twee succesvolle bestuursjaren achter de rug heeft Mark zijn hele studentenleven actief bijgedragen aan Source. We zijn enorm dankbaar voor de waardevolle bijdrage die Mark heeft geleverd aan Source Eindhoven en we zullen zijn impact niet snel vergeten. Zijn eretitel is een welverdiende erkenning voor zijn uitzonderlijke inzet en betrokkenheid bij de vereniging.

DSC08169

Bestuursfoto 2018-2019: Mark van Grinsven

Anne Hunnekens

Anne heeft haar eretitel te danken aan haar onmisbare rol bij de oprichting van Source Eindhoven. Ze heeft vanaf het allereerste jaar de vereniging op de kaart gezet met haar uitstekende inzet. Anne had altijd de belangen van de vereniging in gedachten en bracht een ongekende energie en enthousiasme met zich mee. Dankzij haar sterke punten, zoals haar vermogen om te netwerken en haar doorzettingsvermogen, heeft ze dit alles weten te bereiken. Anne is een inspirerend voorbeeld van iemand die zowel professioneel als academisch succes nastreeft. Haar eretitel is een welverdiende erkenning voor haar buitengewone inzet en haar rol in het vormgeven van het succes van Source. 

DSC08196(1)

Bestuursfoto 2018-2019: Anne Hunnekens

Rick Vermeulen

Rick is de pionier geweest die de eerste concrete stappen heeft gezet voor Source Eindhoven. In de begindagen van Source was Rick de persoon die Eindhoven op de kaart zette als Secretaris Eindhoven. Zijn betrokkenheid en inzet waren van onschatbare waarde. Zelfs na zijn bestuursjaar bleef Rick nauw betrokken bij de vereniging, bijvoorbeeld bij de introductieweek en verschillende commissies. Rick, je hebt deze eretitel absoluut verdiend! Inmiddels is Rick afgestudeerd en werkzaam bij het UWV. Hoewel zijn passie ligt binnen het domein van re-integratie, zal zijn hart altijd verbonden blijven met Source. Rick heeft een onuitwisbare indruk achtergelaten en zijn bijdrage zal altijd gewaardeerd worden. We wensen hem veel succes in zijn carrière en we weten zeker dat zijn enthousiasme en toewijding waar hij ook gaat, merkbaar zullen blijven.

DSC00867

Rick Vermeulen is links te zien op de foto.

Opvaller melden?

Is iemand binnen de vereniging je opgevallen door uitmuntende prestaties te leveren voor de vereniging? Iemand die handelt uit passie en liefde? Een lid die het Source logo voor op het hart draagt?

Meld deze persoon bij het bestuur door te mailen naar: sourceeindhoven@fontys.nl en misschien houdt het bestuur deze persoon even in de gaten…. 

"Om een druif en een talent te laten rijpen zijn zowel regenachtige als zonnige dagen nodig"

Friedrich Nietzsche

Duits dichter en filosoof 1844-1900