WIJ ZIJN ENORM TROTS OP ONZE PARTNERS!

Onder het krachtige motto “Samen komen wij verder” zetten wij ons in voor nauwe samenwerking met diverse partijen binnen het boeiende HR-werkveld. Wij geloven dat wanneer we de handen ineenslaan, we in staat zijn om prachtige en impactvolle activiteiten te creëren. Of het nu gaat om toonaangevende bedrijven, ervaren professionals of innovatieve start-ups, we streven ernaar om een netwerk van samenwerking op te bouwen waar iedereen van kan profiteren.

SD Worx Staffing Solutions

SD Worx Staffing Solutions verbind werkzoekenden en bedrijven in de logistiek, industrie en office sector. Samen kijken we naar jouw wensen en persoonlijke leerdoelen en begeleiden je met je loopbaan tijdens dit proces.

ABAB

ABAB is een fullservice accountants- en adviesorganisatie. Door onze brede dienstverlening kunnen we klanten van een compleet advies voorzien.

Café Costa

Sinds 2023 is Café Costa de stamkroeg van Studievereniging Source Eindhoven.

Fontys Hogeschool

Wij zijn trots Fontys Hogeschool HRM en P ons nog elke dag de kans geeft mee te groeien.

Flynth

Flynth is jong, fris en Nederlands’ grootste adviseur en accountant voor het midden- en kleinbedrijf. Flynth stimuleert een grote diversiteit aan ondernemers om het maximale te halen uit hun ondernemerschap.

Hier staan met uw organisatie?

Neemt contact op met sourceeindhoven@fontys.nl

Bijdragen aan (in)formele activiteiten?

Neemt contact op met sourceeindhoven@fontys.nl

Samenwerken met toekomstige HR-professionals?

Neemt contact op met sourceeindhoven@fontys.nl

Begint een samenwerking bij u ook te kriebelen?

Bij Studievereniging Source Eindhoven omarmen we nieuwe indrukken, uitdagingen en activiteiten met volle enthousiasme! We zijn ervan overtuigd dat samenwerking leidt tot buitengewone resultaten. Daarom verwelkomen we graag elke persoon, elk bedrijf of elke organisatie met een leuk plan om met ons samen te werken!

Ben je geïnteresseerd om je krachten te bundelen en samen iets geweldigs te creëren? Of wil je gewoon eens met ons praten om te ontdekken hoe we elkaar kunnen versterken? Aarzel dan niet langer en neem contact met ons op via een van de onderstaande buttons.

Source, samen komen we verder!