WIJ ZIJN ENORM TROTS OP ONZE PARTNERS!

Onder het motto van samen komen wij verder, werken wij samen met verschillende partijen binnen het HR-werkveld. Wij denken (noch klein, noch groot) dat wanneer we de handen in elkaar slaan er mooie activiteiten ontstaan. Dus, wanneer gaan we beginnen? 

ABAB Accountants en Adviseurs

ABAB Accountants en Adviseurs is een fullservice accountants- en adviesorganisatie. Door onze brede dienstverlening kunnen we klanten van een compleet advies voorzien.

RLVNT PPL

RLVNT PPL is een start-up waar frisdenkende HR-talenten in dienst zijn. Zij worden gedetacheerd bij organisaties die op zoek zijn naar versterking op hun HR-afdelingen.

Villa Fiesta

Sinds augustus 2018 is Villa Fiesta de stamkroeg van Studievereniging Source Eindhoven.

SD Worx Staffing Solutions

SD Worx Staffing Solutions verbind werkzoekenden en bedrijven in de logistiek, industrie en office sector. Samen kijken we naar jouw wensen en persoonlijke leerdoelen en begeleiden je met je loopbaan tijdens dit proces.

Fontys Hogeschool

Wij zijn trots Fontys Hogeschool HRM en P ons nog elke dag de kans geeft mee te groeien.

Hier staan met uw organisatie?

Neemt contact op met sourceeindhoven@fontys.nl

Begint een samenwerking bij u ook te kriebelen?

Wij van Studievereniging Source Eindhoven zijn dol op nieuwe indrukken, uitdagingen en activiteiten. Wij geloven dat wanneer je samenwerkt, je meer kunt bereiken. Daarom staat onze deur open voor iedere persoon, bedrijf of organisatie die een leuk plan heeft! 

Interesse om uw krachten te bundelen of wilt u graag een keer met ons in gesprek? Aarzel niet en neem contact via een van de onderstaande button.

 

Source, samen komen we verder!