Ik word lid!

Schrijf je nu in...

Haal alles uit je studententijd!

Ontwikkel jezelf!

Ontdek je potentieel en word een actief lid! Vergroot je kennis, ontwikkel je vaardigheden en ontplooi je talenten door je aan te sluiten bij een commissie of de uitdaging aan te gaan en in het bestuur te stappen.

Vergroot je netwerk!

Tijdens onze activiteiten heb je de mogelijkheid om je medestudenten, docenten, professionals en zelfs studenten van andere opleidingen te ontmoeten. We geloven in de kracht van verbinding en om deze verbindingen te versterken, hebben we ons eigen verenigingshok op locatie 2.61.

Krijg korting

Bij Studievereniging Source Eindhoven hebben we iets speciaals voor onze leden! Onze stamkroeg biedt geweldige aanbiedingen exclusief voor jou als lid. En het beste van alles? Je ontvangt een unieke sleutelhanger bij je lidmaatschap, waarmee je op elk moment van de dag kunt genieten van je speciale korting!

Ledenweekend

Als lid geniet je van het exclusieve voorrecht om deel te nemen aan ons verenigingsweekend. Tijdens dit weekend creëren we een omgeving waarin vriendschappen worden gesmeed, herinneringen worden gemaakt en waar je even helemaal kunt ontspannen en genieten.

Studiehulp

De vakinhoudelijke commissie verzorgt speciaal voor onze leden: Studiehulp. Vind je een vak lastig of weet je niet hoe je de integrale opdracht aanpakt? Als lid van Source hoef je daar niet druk om te maken want de VC helpt je er wel mee!

Voorrang

Bij Studievereniging Source Eindhoven hebben we een speciale commissie die zich volledig richt op vakinhoudelijke ondersteuning. Onze leden staan klaar om je te ondersteunen en te begeleiden bij vakgerelateerde uitdagingen. Of het nu gaat om het begrijpen van complexe concepten, het voorbereiden op tentamens of het ontwikkelen van de juiste studievaardigheden.

Ik word lid!

Word nu lid en klik op de onderstaande button

Laat Source in je hart! Honderden anderen gingen je voor: