Ik heb mijn Propedeuse-jaar op een andere hogeschool afgerond en ik ben dus in Hoofdfase 1 ingestroomd. Omdat ik nieuw was op de opleiding ben ik gelijk lid geworden van de studievereniging Source en zoals jullie in het verhaal van Rick konden lezen was het toen nog één vereniging met Tilburg. Ik zat bij de Vakinhoudelijke commissie en daar is ook mijn vriendschap begonnen met Bo. Gedurende het jaar werd ik steeds closer met Bo en besloten we om samen ‘mama’ te worden tijdens de introductie week. Deze week was super leuk en dat was ook de laatste introductieweek dat Source Eindhoven en Tilburg samen hun introductieweek vierde. Tijdens deze week was ik samen met Bo, Anouk en Marcella mama van onder andere Do, Max en Ruben. Tijdens deze week hebben ook veel aankomende eerstejaars studenten interesse gekregen in Source en zijn ook uiteindelijk lid geworden. In mijn tweede jaar bij Source ging ik bij de Introductie week commissie en Ledenweekend commissie, want als ik iets goed kan is het feest vieren ?. Met deze commissies hebben we een geweldige 1e ledenweekend voor Source Eindhoven georganiseerd en een hele leuke introductieweek.

In mijn laatste en derde jaar was ik commissievoorzitter van de Kascommissie en onderdeel van Gala commissie. Tijdens mijn jaren bij Source heb ik dus in verschillende commissies gezeten en mijzelf ontwikkelt op meerdere gebieden, zoals:
-Plannen en organiseren;
-Financieel inzicht/controle;
-Netwerken.

Maar waarom moet jij nou lid worden van Source?
Omdat:Het een perfecte combinatie is vakinhoudelijke workshops en leuke feestjes;Je leert heel veel mensen kennen uit verschillende studiejaren;Je leert veel bedrijven kennen waar je mogelijk stage kan lopen of later kan gaan werken;Extra activiteiten buiten je studie om, zoals lid worden bij een commissie, is een toegevoegde waarde op je cv.Als ik terug denk aan mijn studententijd in Eindhoven dan denk ik vooral aan de leuke dingen die ik heb beleefd en gedaan met Source. Ik heb de leukste feestjes en ledenweekenden gehad en ook heb ik vrienden voor het leven gemaakt bij Source. Juni jongstleden ben ik afgestudeerd en in augustus ben ik naar Maastricht verhuisd om daar verder te studeren aan de Master-opleiding Work, Health and Career. Deze Master gaat over interventies en beleid om medewerkers gezond te houden. Naast deze Master ben ik lid geworden bij M.S.R.V. Saurus. Omdat ik zo’n leuke tijd heb beleefd bij Source wilde ik dit jaar weer bij een vereniging lid worden en mijn keuze is gevallen op de studenten-roeivereniging van Maastricht. Ik kan niet wachten om weer een keer aanwezig te zijn bij een activiteit waar alumni ook mogen komen!


0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder