Een bestuursjaar zonder lockdown/corona! Hoe is dat? Lees hieronder verder voor het verhaal van Anne Hunnekens, oud-voorzitter.

“Studievereniging Source Eindhoven heeft een grote rol gespeeld in mijn leven, meer dan twee jaar ben ik voorzitter geweest van deze prachtige vereniging. Als inmiddels Alumni student, kijk ik terug op een periode waarin ik mezelf heb zien groeien tot de young professional wie ik nu ben. Als je nu vraagt wat het mij concreet heeft opgeleverd? Nou, letterlijk mijn baan. Sinds januari ben ik afgestudeerd van de opleiding HRM, en werk ik sinds februari als Campus Recruiter bij ABAB Accountants en Adviseurs. Ik heb het geluk gehad dat ik – in deze lastige periode van corona – in principe mijn baan eerder had dan mijn diploma. Dit heb ik wel degelijk te danken aan mijn ervaring binnen de Studievereniging. Als Campus Recruiter ben ik verantwoordelijk voor de werving van starters en stagiaires, alsmede het contact met scholen en studentenverenigingen. Vaardigheden die bij deze baan om de hoek komen kijken zoals netwerken, samenwerken, organiseren, communiceren en plannen heb ik geleerd in mijn tijd bij de Studievereniging. Het organiseren van activiteiten gaat veel verder dan wat lol maken. Het leert je om verantwoordelijkheid te dragen voor je taken, behoeftes in kaart te brengen en te plannen en organiseren. Laat dit net belangrijke bouwstenen zijn voor een glansrijke carrière, wat voor functie je dan ook mag gaan uitvoeren in de toekomst. Zet dat extra beentje voor en ga de uitdaging aan om meer bij te dragen aan de studievereniging, maar vooral jouw eigen ontwikkeling!”

Categorieën: Bestuur

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder