Op 8 december zal Luk Dewulf ons een interessante lezing geven. Deze lezing zal gaan over het boek dat hij geschreven heeft: ‘ik kies voor mijn talent’. Ouderejaars van de opleiding HRM, zullen dit boek wel herkennen van het vak ‘talentmanagement’. Luk zal spreken over groei, uitblinken en natuurlijk… talent. Voor de propedeutische fase HRM sluit deze lezing perfect aan bij de Integrale Opdracht en het vak ‘talentmanagement’ van deze periode.

Luk studeerde Pedagogische Wetenschappen en is een pionier van het talent-denken in België en Nederland. Naast het boek ‘ik kies voor mijn talent’, is hij ook auteur van Help! Mijn batterijen lopen leeg, een boek over burn-out. Luk is een bevlogen spreker die zijn publiek steeds weer raakt en aan het denken zet. Daarnaast is hij een talentenfluisteraar en talent- en burn-outcoach.Wil je hier graag meer over te weten komen? Meld je dan nu aan via de googleforms link in het evenement ?


0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder