Wij zijn ontzettend blij om ook dit jaar weer nieuwe leden binnen de commissies te verwelkomen. In deze nieuwe Rubriek laten we je in de aankomende weken kennis maken met de nieuwe studenten in de commissies. Zo weet je meteen wie er enorm hard zijn of haar best doet om voor jou leuke dingen te organiseren, én weet je ook bij wie je terecht kan met vragen. Wauw, twee vliegen in een klap. Dat noemen we nog eens efficiënt.  

Vandaag zetten we Kelly Boots en Dominika Vanhouwe in het zonnetje binnen de werkveldcommissie. Wij zijn ontzettend blij dat zij de handen uit de mouwen steken binnen deze commissie. Dominika ken je natuurlijk al als bestuurslid, vandaar dat we nu even het woord geven aan Kelly.

Maak kennis met Kelly Boots, tweedejaars studente aan onze opleiding. Binnen Source hoopt ze dit jaar gezellig tijd te hebben, met zowel zakelijke contacten als de leden van Source. Kelly heeft zich bij de werkveldcommissie aangesloten omdat ze graag op een leuke manier meer te weten wil komen over het werkveld. Maar, inmiddels brengt het veel meer mee! Je leert er veel nieuwe mensen door kennen. Niet alleen uit het werkveld maar ook uit de commissie zelf. Dat is stiekem toch wel erg leuk, zegt ze zelf.  

Binnen de commissie hoopt Kelly haar (HR-)netwerk verder uit te breiden, en een leuke tijd tegen te gaan natuurlijk. Dat gaat zeker goed komen in de commissie. Want de met de oude rotten: Dominika, Mark en Anne is ook iedere werkveld gerelateerde activiteit een feestje.

Wij wensen Kelly een toffe tijd binnen de werkveldcommissie. Volgende week horen we iets over de PR-commissie. Eerst, gaan we een fijn weekend vieren.


Anne Hunnekens

Anne Hunnekens, 25 jaar en woonachtig in Eindhoven. Bekend als oud-voorzitter maar ook actief binnen verschillende commissies waaronder de PR-commissie. De website valt voor een deel onder mijn hoede. Je kunt mijn naam daarom op meerdere plekken tegenkomen.

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder