Hallo allemaal! Ik ben Dominika Vanhouwe, 23 jaar oud en ik zit momenteel in mijn derde jaar van de opleiding HRM bij Fontys Hogescholen. Dit jaar mag ik de functie ‘Commissaris communicatie’ bij het bestuur van Studievereniging Source Eindhoven uitvoeren. Hier heb ik enorm veel zin in. Tijdens mijn introductieweek in 2018 ben ik meteen lid geworden van Source en heb ik in mijn eerste jaar enthousiast deel genomen aan drie commissies. Hierna was ik op zoek naar meer uitdaging en ben ik dit binnen het bestuur gaan zoeken als Commissaris Interne Zaken. Dit was een lastig jaar, aangezien we te maken kregen met het coronavirus. Vol motivatie en nieuwe ideeën mag ik er nog een jaar aan vast plakken. Ik heb zin om meer uit de vereniging te halen en een leuke studententijd te realiseren voor onze leden. Ik hoop dat wij de gelegenheid mogen bieden om onze leden zich te laten ontwikkelen binnen HR-vak, maar daarnaast ook veel gezelligheid kunnen aabieden. Wij gaan er weer een mooi jaar van maken!

Categorieën: Bestuur

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder