Hallo allemaal! Ik ben Nikki van der Linden, 19 jaar oud en zit in het tweede jaar van de opleiding HRM bij Fontys Hogescholen. Dit jaar ben ik de Penningmeester van Studievereniging Source Eindhoven. Ik zorg er voor dat alles financieel goed verloopt binnen de vereniging.

Tijdens de introductieweek van 2019, ben ik meteen lid geworden van Source. In de loop van het jaar zocht ik meer uitdaging en ben ik lid geworden van de PR-commissie. Ik vond het zo leuk om mijn steentje te kunnen bijdragen aan Source, dat ik de uitdaging aan ben gegaan om Penningmeester te worden van de vereniging. Ik heb er zin in om mezelf dit jaar als persoon, binnen de vereniging, verder te kunnen ontwikkelen.

Dit jaar staan ons verschillende uitdagingen te wachten en wij, als bestuur, ontvangen deze dan ook met open armen. Ondanks alles ben ik er van overtuigd dat dit een top bestuursjaar gaat worden en dat we de leden genoeg te bieden hebben!

Categorieën: Bestuur

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder