Hi, hi, allemaal! Ik zal me even voorstellen: mijn naam is Els van de Ven en dit jaar ben ik de Secretaris van Studievereniging Source Eindhoven. Momenteel ben ik 22 jaar oud en dit is mijn 2e jaar op de opleiding HRM.

Tijdens de introductieweek van 2019, ben ik lid geworden van Source en meteen in de Kascommissie en Introductiecommissie gestart. Binnen deze commissies heb ik niet alleen ontzettend veel plezier in gehad, maar ook veel van geleerd. Dit zorgde ervoor dat mijn motivatie voor mezelf te ontwikkelen steeg en ik graag meer uit de vereniging wilde halen. Zo ben ik de uitdaging aangegaan om Secretaris van de Studievereniging te worden.

Ik heb veel zin in het aankomende schooljaar! Ook al zal het anders verlopen dan afgelopen jaren, door corona. Alsnog hoop ik dat we met zijn alle er weer een onvergetelijk jaar van gaan maken.

Categorieën: Bestuur

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder