Mijn naam is Lena Labanouskaia en ik ben de nieuwe voorzitter van Studievereniging Source Eindhoven.


Ik ben 21 jaar oud en volg al enkele jaren met veel plezier de opleiding HRM in Eindhoven. Gelijk in mijn eerste jaar van de opleiding ben ik actief lid bij Source. Begonnen als een gewoon commissielid van de PR commissie, daarna ben ik doorgegroeid naar de voorzitter van de commissie. En uiteindelijk mag ik mijzelf de nieuwe voorzitter van de gehele vereniging noemen. Daar ben ik enorm trots op.

Ik kijk erg uit naar het komende studie jaar! Door corona zullen wij als vereniging ook moeten proberen om met onze creativiteit staande te blijven. Ik ga er zeker vanuit dat dat ons gaat lukken! Samen met alle leden van Source gaan wij er een mooi jaar van maken!

Hopelijk tot snel, Lena

Categorieën: Bestuur

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder