Wie fit en vitaal is, werkt met meer plezier en energie. Daarom staat deze week de Nationale Vitaliteitsweek centraal. We gaan direct goed van start door allerlei lekkere én gezonde snacks bij het koffiezetapparaat neer te zetten. Ook worden er de komende week verschillende workshops gegeven hoe je door middel van bijvoorbeeld slaap nog vitaler in het leven kan staan.

Vitaliteit is een onderwerp dat altijd aandacht verdient. Zo stimuleren wij collega’s via de ommetje-app een stukje te gaan wandelen in de pauze of in privétijd. Per ‘ommetje’ worden er punten uitgekeerd. Je kunt checken wie of welke team de meeste punten verdient. Mocht je geen wandelfanaat zijn, dan kan je wat naar eigen smaak uit kiezen met het ‘mentaal fit budget’. Dit is een budget van €300,- dat iedere medewerker kan inzetten om zichzelf vaardigheden aan te leren om mentaal fit te blijven. Een fit brein is namelijk essentieel voor werkgeluk. Denk aan een cursus mindfulness, timemanagement of een wandelcoach.

Soms zit vitaliteit ook in de kleinste zaken zoals flexibele werktijden, een prettige werkcultuur of een goede werk-privé balans. We moeten immers steeds langer werken en dat kunnen we het beste als we ons daar samen voor inzetten. Wij bij ABAB blijven investeren in leren en ontwikkeling en zien daarmee zowel onze medewerkers als organisatie groeien.

Interesse? Of gewoon een keertje kletsen? Onze Campus Recruiter staat je graag te woord: campusrecruitment@abab.nl

Categorieën: Nieuws

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder