Afgelopen week hebben de eerstejaars studenten van HRM Eindhoven kunnen genieten van de introductieweek. Op maandag ontvingen we iedereen om 12:00 uur op het Lichtplein. Hier hebben de introkinderen kennis kunnen maken van hun groepje en kregen ze ieder een introductieshirt, met achterop onze sponsor. De introkinderen waren voorzien van een blauw shirtje. De intropapa’s en mama’s van een bordeaux rode en de introcommissie van een mooie roze. Toen de hele groep compleet was zijn we begonnen met wat samenwerkingsspellen. Zo moesten we een zeil om kunnen draaien zonder van het zeil af te stappen, maar ook woorden uitleggen zonder het woord te zeggen. Dit waren leuke eerste spelletjes.

Daarna kregen de verschillende groepjes opdrachten die ze uit moesten voeren. De eerste opdracht was het maken van een zo gek mogelijke foto met leuke attributen. En daarna het bedenken van een slogan voor onze vereniging. Het was leuk om te zien dat iedereen hier erg creatief in is geweest. Om 18:00 uur zijn we met de kinderen naar onze stamkroeg, de Villa Fiësta, gegaan. Hier hebben we een lekker frietje gegeten. Daarna zijn we in de stamkroeg gebleven om gezellig wat drankjes te nuttigen en elkaar nog beter te leren kennen. Om 22:00 uur was het programma voorbij en zijn de meesten naar huis vertrokken.

Dinsdag begonnen we om 12:30 uur met spellen op het Philips de Jongh Park. Deze dag hebben we enorm geluk gehad met het weer en zijn er zelfs sommigen verbrand van de zon :P. ASA talent Eindhoven was ook aanwezig met bubble voetbal. Hiermee hebben we ons enorm kunnen vermaken en het was een leuke nieuwe ervaring. Daarnaast hebben we ook het letterspel gespeeld en nog wat andere spelletjes. Om 16:30 hebben we op het Lichtplein genoten van een lekkere pizza van Domino’s. Daarna konden we door naar de pubquiz over ons thema carnaval, wat helaas niet veel aan bod is gekomen deze introductieweek. Ook werden er vragen gesteld over de stad Eindhoven en de opleiding HRM. Na de pubquiz zijn we weer terug gegaan naar Stratumseind en hebben we ons daar weer goed vermaakt.

Op woensdag hebben we mee gedaan aan de Purple Stadsdag. Hiervoor had iedereen een QR-code nodig om de dag zo veilig mogelijk door te komen. Om 11:15 konden we inchecken op het Lichtplein, hier waren verschillende spellen aanwezig die de studenten konden doen, zoals hockey. Op elk plein hebben we verschillende spellen geweest. Of te wel, ook deze dag was een geslaagde dag. Bedankt daarvoor Fontys. ‘S avonds waren de meeste studenten weer terug te vinden op Stratumseind, om daarnaast ook kennis te maken met andere opleidingen. Dit was onze laatste introdag met een vast programma. Een aantal groepjes zijn donderdagavond opnieuw naar Stratum gegaan, omdat ze er geen genoeg van konden krijgen :)!

Categorieën: Nieuws

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder