Weet jij wie er eigenlijk allemaal nieuw in onze commissies zijn bijgekomen? Wie zijn toch deze fantastische strijders die onze vereniging ondersteunen met hun geweldige input? In het kader van nieuwe leden een podium geven, heeft PR een korte vragenlijst gestuurd naar nieuwe leden binnen de ER-commissie. Graag stellen wij hen aan jullie voor!

Maak kennis met voorzitter Jord Koning en gloednieuwe commissielid Charlotte Cox!

Jord studeert momenteel in zijn 2de leerjaar (praktijkatelier ? ) en Charlotte is al bezig met haar laatste loodjes in het 4de leerjaar.

Waarom heb je voor deze commissie gekozen?

J : Ik kreeg een appje van Els en toen heb ik me er in verdiept. Ik heb er vooral voor gekozen vanwege het netwerk en de ervaring die je opdoet met bedrijven opbellen en kijken wat we kunnen regelen.
C : De ER en werkveld commissie leken me beiden interessant. Omdat ik het nu in mijn laatste jaar erg druk heb wilde ik graag eerste aansluiten bij de ER commissie, omdat ik het leuk vind om met andere organisaties uit het werkveld in contact te komen.

Wat is het leukste aan de commissie?

J : Het feit dat het zelfstandig is maar ook weer niet. Je moet zelf de bedrijven benaderen om te kijken of ze geïnteresseerd zijn, maar als ze dat zijn staan er altijd mensen van de ER klaar om samen met jou het vervolg gesprek aan te gaan
C : Het leukste vind ik dat ik met andere studenten van mijn leeftijd samenwerk en in contact kom, en dat ik in contact kom met andere organisaties. Ook vind ik het leuk om op deze manier iets terug te doen voor Source en mijn opleidingsinstituut.

Wat verwacht je van de commissie?

J : Veel relaties kweken met bedrijven maar ook veel gezelligheid (wat tot nu toe zeker al gelukt is!)
C : Gezellige samenwerking met de studenten en dat ik meer in contact kom met bedrijven uit het HR werkveld.

Wat verwacht je van Source?
J : Dat ze ons blijven begeleiden omdat we allemaal redelijk nieuw zijn in het ER gebied. En dat ze ondertussen leuke dingen blijven organiseren!
C : Ik hoop dat Source – ondanks de corona situatie en maatregelen die erbij komen kijken – er een leuk jaar van maakt voor de studenten, en ik hoop dat ik hier ook een bijdrage aan kan leveren!

Geen fotobeschrijving beschikbaar.
Categorieën: Sponsorcommissie

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder