Maak kennis met de nieuwe leden van de Introductiecommissie! ? Deze commissie heeft 5(!) nieuwe eerstejaars binnengehaald. Deze toppers gaan er mede voor zorgen dat de aankomemde studenten een onvergetelijke intro zullen beleven. Lees snel verder! ?

“Hoi, ik ben Sanne Nijssen. Ik ben 18 jaar en zit in het eerste jaar van de opleiding HRM. Ik heb me aangemeld bij de introcommissie omdat de introductie week heel belangrijk is en dat moet ook leuk zijn! We gaan er dan ook een super leuke week van maken!”

“Hé! Ik ben Jolijn Pleging, eerste jaars studente. Ik heb me aangesloten bij de vereniging omdat ze ondanks onze introweek toch een hele gezellig en leuke indruk gaven. Ik hoop dat we met zijn allen voor de komende nieuwe studenten een onvergetelijke week kunnen maken!”

“Hoi! Ik ben Verena van Extel,ik ben 19 jaar en ik zit in het eerste jaar bij onze opleiding. Ik heb me aangesloten bij de introcommissie omdat ik het leuk vind om te organiseren. Doordat ik zelf een matige introweek gehad heb i.v.m. Corona, vind ik het extra leuk om voor de aankomende studenten een (hopelijk fysieke) introweek neer te zetten.”

“Ik ben Vera Kaloz, 22 jaar en eerste jaars. Omdat ik benieuwd was naar Source en het leuk vind om nieuwe mensen te leren kennen, heb ik me aangemeld voor de introductiecommissie. Tot nu toe vind ik het leuk om dingen te bedenken voor de introductie van volgend schooljaar en ben ik erg benieuwd naar het resultaat!”

“Heei heei ik ben Sophie Jochems en zit ook in mijn eerste jaar. Ik houd altijd van een feestje en gezellige mensen. Ondanks dat onze intro anders was door de Corona vond ik het alsnog ontzettend leuk en deze ervaring wil ik ook aan de nieuwe studenten meegeven. Daarom ben ik bij de intro commissie gegaan. Wij gaan er dit jaar een hele leuke en gezellige intro van maken!”


0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder