Wat weet jij al van de ledenweekendcommissie? ? Het Ledenweekend bij Source Eindhoven is het ultieme weekend waarbij je mede-sourcies echt leert kennen. ?‍?‍?‍? Een leuke mix van feestende, actieve en teambuilding activiteiten geheel in thema, zorgt voor gegarendeerd plezier. ? Jaarlijks zorgt de ledenweekendcommissie voor een toffe locatie in Nederland, waar wij voor een schappelijk bedrag zoveel kunnen eten, drinken en genieten. Voor alsnog was het ieder jaar een weekend voor in de boeken. ?

Wil jij je organisatorische skills verbeteren, en draag jij verantwoordelijkheidsgevoel om te zorgen dat al onze leden mee kunnen op dit fantastische weekend? Aarzel niet, want wij zoeken nog gezellige en creatieve leden voor de ledenweekendcommissie! ?


Anne Hunnekens

Anne Hunnekens, 25 jaar en woonachtig in Eindhoven. Bekend als oud-voorzitter maar ook actief binnen verschillende commissies waaronder de PR-commissie. De website valt voor een deel onder mijn hoede. Je kunt mijn naam daarom op meerdere plekken tegenkomen.

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder