Dominika Vanhouwe: “Ik werd na mijn introductieweek meteen actief lid binnen Source. Zo ging ik bij 3 commissies en heb ik een super leuk jaar gehad. Hierna was ik op zoek naar meer uitdaging. Een bestuursjaar paste hier perfect bij! Nu we een halfjaar verder zijn, kan ik niet blijer zijn met deze keus. Als commissaris interne zaken sta ik vooral veel in contact met onze 8 commissies. Daarnaast heb ik ook mijn netwerk uitgebreid in Eindhoven en vooral ook veel geweldige feestjes mee gemaakt en georganiseerd. Ik haal er ontzettend veel voldoening uit om onze leden een top studententijd te geven en vooral onze vereniging te zien groeien.”
Opgeven voor het bestuur kan tot 1 april! Mail je CV + motivatiebrief naar Sourceeindhoven@fontys.nl
Categorieën: Nieuws

Anne Hunnekens

Anne Hunnekens, 25 jaar en woonachtig in Eindhoven. Bekend als oud-voorzitter maar ook actief binnen verschillende commissies waaronder de PR-commissie. De website valt voor een deel onder mijn hoede. Je kunt mijn naam daarom op meerdere plekken tegenkomen.

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder