Femmie Derks: Altijd heb ik de wil gehad om mezelf steeds meer te ontwikkelen. Wanneer deze kans er ligt, pak ik hem ook! Deze kans kreeg ik bij Source. Vanaf de eerste weken van mijn studie ben ik al lid van Source. Aangezien ik de financiën leuk en interessant vind, was het voor mij duidelijk dat ik voor de functie penningmeester wilde gaan! Het bestuursjaar heeft mij veel gebracht. Je leert op persoonlijke ontwikkeling heel veel! Daarnaast zijn er ook nieuwe vriendschappen ontstaan en heb ik mijn netwerk opgebouwd. Al met al is het een leuke, gezellige en nieuwe ervaring waar je heel veel – op persoonlijk en met professioneel gebied – van kan leren!

Categorieën: Nieuws

Anne Hunnekens

Anne Hunnekens, 25 jaar en woonachtig in Eindhoven. Bekend als oud-voorzitter maar ook actief binnen verschillende commissies waaronder de PR-commissie. De website valt voor een deel onder mijn hoede. Je kunt mijn naam daarom op meerdere plekken tegenkomen.

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder