Fieke Esveld: Ik was opzoek naar meer uitdaging naast school en was sinds mijn eerste schoolweken meteen enthousiast lid van de vereniging. Omdat ik graag teksten schrijf en graag alles op orde heb, was de functie van secretaris perfect voor mij. Ik doe dit nu met veel plezier en kan zeker zeggen dat ik er veel van heb geleerd. Ik haal er veel voldoening uit om mee te bouwen aan de groei van de vereniging en alle leden een leuke tijd te bezorgen. Daarnaast heb ik veel leuke mensen leren kennen en een mooi netwerk opgebouwd. Een bestuursjaar is dus niet alleen erg leerzaam, maar ook ontzettend gezellig!

Categorieën: Nieuws

Anne Hunnekens

Anne Hunnekens, 25 jaar en woonachtig in Eindhoven. Bekend als oud-voorzitter maar ook actief binnen verschillende commissies waaronder de PR-commissie. De website valt voor een deel onder mijn hoede. Je kunt mijn naam daarom op meerdere plekken tegenkomen.

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder