Wij zijn opzoek naar het
2de bestuur van Studievereniging Source Eindhoven

Word jij onze nieuwe?

Bestuurs

Je inzetten voor de studie HRM

Momenteel zitten we midden in periode 3 en langzaamaan naderen we ook het einde van dit schooljaar. Dit betekent natuurlijk vakantie maar ook een nieuw bestuur. Rustig aan zijn wij dus opzoek naar studenten die het stokje willen overnemen van het huidige bestuur.

Bestuur zijn brengt verantwoordelijkheid, motivatie en aanwezigheid met zich mee. Het is niet zomaar iets, onderschat of overschat het niet. Het moet bij je passen! Wij vinden het ontzettend belangrijk de onze studievereniging wordt bestuurd door studenten met passie.

Op maandag 11 maart 2019 om 16:30 uur is in het hok (2.61) een informatieavond over het bestuursjaar binnen Source en de studie HRM. Tijdens de avond krijg je de ervaringen van het huidige bestuur te horen en is er genoeg tijd om in gesprek te gaan of vragen te stellen. 

Dit doen we allemaal onder het genot van een hapje eten en wat te drinken op de kosten van Source. (lees geen bier, heaas)

jaar

Betekenisvol zijn voor je medestudenten?

Zoals je het misschien hebt gezien zijn we dit jaar niet alleen naar een voorzitter, secretaris en penningmeester opzoek, maar zouden we ook graag een vice-voorzitter, commissaris interne zaken en externe betrekkingen erbij hebben. 

We hebben namelijk het afgelopen jaar enorm veel bereikt en deze goede stroming willen aankomend jaar ook vasthouden. Het bestuur gaat van 3 naar 6 functies en dat betekent dat de bestaande functies (voorzitter, secretaris en penningmeester) minder werkdruk zullen ervaren en met meer vrijheid hun functie kunnen bekleden.

Benieuwd welke werkzaamheden daarbij horen? Bekijk in de bijlage de functieomschrijvingen van alle (nieuwe) functies!

Dus, wil jij je meer inzetten voor de studie HRM en je medestudenten? Zie jezelf een van de bovenstaande functies bekleden?

Twijfel niet en kom gezellig met ons praten over wat bestuur zijn inhoudt. 

Weet je nu al zeker dat besturen iets voor jou is? Stuur dan een mail met je voorkeursfunctie en motivatie naar sourceeindhoven@fontys.nl.

Ben jij erbij?

Zet jezelf op aanwezig via de onderstaande button!