BAS 2-daagse

Twee dagen vol met gezelligheid!

Alle BAS-studenten werden op 22 november 2018 uitgenodigd om in Kasteel de Berckt in Baarlo samen te komen voor twee leerzame dagen vol met workshops, netwerken en natuurlijk een goede borrel. 

BAS staat voor Bestuurlijk Actieve Studenten. Dit ben je wanneer je actief bent in een bestuur van een Studievereniging, de CMR, de IMR of een opleidingscommissie. 

Studievereniging Source ging samen met het gehele bestuur en een aantal commissievoorzitters naar de BAS 2-daagse. De bus vanuit Rachelsmolen bracht ons naar de prachtige locatie. Waar wij ons konden inschrijven voor een kamer in het historische kasteel. 

Vlak hierna begon het programma waar wij werden ontvangen in hoogste puntje van het kasteel. Iedereen stroomde naar de workshops waar zij zich voor hadden ingeschreven en hierna werd een rijkelijk diner geserveerd. 

Na het eten volgde een ontzettend gezellig feest in het grand café van het kasteel waar wij door hebben gefeest tot in de late uurtjes en daarna volgde de afterparty in kamer 4! 

Helaas werden wij de volgende ochtend weer om 9:00 uur aan het ontbijt verwacht waarna de volgende workshops weer startte. Aan het einde van de middag werd er afgesloten met een grote interactieve bijeenkomst over de BAS-community en bezocht Nienke Meijers ons nog even. De BAS-tweedaagse werd afgesloten met een borrel. 

Wij gingen allemaal voldaan en moe het weekend in! 

Interesse in een bestuur of commissievoorzitters functie?

Wil jij volgend jaar ook mee naar de BAS-tweedaagse?

Dan informeer bij het bestuur of commissievoorzitters naar de mogelijkheden voor het volgend schooljaar! Aankomend jaar komen er in verschillende commissies maar ook het bestuur weer functies vrij. Ga gerust in gesprek met het bestuur, commissievoorzitter of stuur een mailtje via de onderstaande button.

Wij hebben genoten!