Het was een pittig onderwerp en literatuur zoeken leek een ramp te zijn maar het praktijkatelier leerde hun te laten onderzoeken op een totaal andere manier. Een theoretisch kader opgebouwd met elementen wat offboarding stevig liet staan en vele interviews met werknemers van de Gemeente Helmond hebben er mede voor gezorgd dat Thom en Anne een prachtig onderzoek neer hebben gezet, en ook de beoordeling mocht er zijn! 

𝗪𝗮𝘁 𝗶𝘀 𝗼𝗳𝗳𝗯𝗼𝗮𝗿𝗱𝗶𝗻𝗴?
Offboarding is een onderwerp wat bij veel organisaties hoger op de jaaragenda komt te staan. De ontwikkelingen op de arbeidsmarkt zorgen ervoor dat banen verdwijnen of veranderen. Dit betekent dat de werknemers niet altijd meer bij de functie passen en in vele gevallen kan dit ontslag betekenen. Offboarding zorgt ervoor dat wanneer een werknemer vertrekt bij een organisatie dit wel op een aangename manier verloopt. Echter is er geen tot nauwelijks informatie te vinden over offboarding en daarom komen Thom en Anne hier op 20 november 2018 over vertellen! 
𝘎𝘦𝘦𝘧 𝘫𝘦 𝘯𝘶 𝘰𝘱: https://goo.gl/forms/beXOjJ3ve6WnC2912


𝗕𝗲𝗻𝗶𝗲𝘂𝘄𝗱 𝗻𝗮𝗮𝗿 𝗵𝗲𝘁 𝗽𝗿𝗮𝗸𝘁𝗶𝗷𝗸𝗮𝘁𝗲𝗹𝗶𝗲𝗿?
Het praktijkatelier is een alternatieve leerroute die in het tweedenjaar gevolgd kan worden. Het praktijkatelier verweeft integrale opdrachten en vaardigheidsvakken met opdrachten in het werkveld. Studenten binnen het praktijkatelier worden uitgedaagd om op projectmatige basis te samenwerken met elkaar en opdrachtgevers.