Gastcollege Hays: Breakfast & Business

Op 22 oktober, om 09:00 uur opent de Vue bioscoop speciaal voor onze studenten de deuren voor een Gastcollege van Hays. Onder het mom van Breakfast & Business kunnen studenten zich opgeven voor een gratis ontbijt bij het gastcollege.

Hays is wereldwijd een van de meest toonaangevende specialistische recruitment organisaties. Zij plaatsen professionals in vaste, tijdelijke, interim of contracting jobs, daarnaast bieden ze ook verschillende outsourced recruitment oplossingen, assessment & development diensten en ondersteuning bij employer branding activiteiten van organisaties.

Hays kwam al eens eerder naar Fontys Hogeschool HRM en P. De derdejaars studenten onder ons mochten in het eerste jaar de integrale opdracht Wervingscampagne in samenwerking met Hays doen.

Breakfast & business is de uitgelezen kans voor jou om erachter te komen hoe het er werkelijk aan toe gaat in de wereld van recruitment maar ook om wat uren te sprokkelen voor je 24uur werkveldoriรซntatie, je netwerk uit te breiden of misschien een stage binnen te slepen!ย  Het gastcollege is voor iedereen vrij toegankelijk. ๐˜“๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฐ๐˜ฑ: ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜จ๐˜ณ๐˜ข๐˜ต๐˜ช๐˜ด ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ฃ๐˜ช๐˜ซ๐˜ต ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ฉ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜ซ๐˜ฆ๐˜ป๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ง ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ด๐˜ค๐˜ฉ๐˜ณ๐˜ช๐˜ซ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ฏ!

Facebook
Schrijf je hier in voor een gratis ontbijt!  

๐—ง๐—ถ๐—ท๐—ฑ๐˜€๐˜๐—ถ๐—ฝ: 09:00 uur t/m
10:30 uur
๐—Ÿ๐—ผ๐—ฐ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ: Vue Bioscoop, zaal 5
๐—”๐—ฑ๐—ฟ๐—ฒ๐˜€: Nieuwe Emmasingel 20, 5611 AM Eindhoven
ย  ย