Spoor3HRM

“Ik wens je veel personeel” is een veel gehoorde uitdrukking. Op de vraag waarmee ondernemers het meest worstelen, wordt ook steevast “het personeel” genoemd. Waarom vinden ondernemers dat vaak zo moeilijk?

Ieder mens is anders en dus uniek; dat maakt het soms moeilijk en grillig in de onderlinge samenwerking. Ook lijken we vaak andere doelen na te streven. En toch is er een verbindende kracht: We willen het beste voor- en met elkaar. En juist dat vormt dan ook direct de basis van een krachtig HRM beleid: Een duidelijke beeld van wat en hoe we samen doelen willen bereiken. Door eerlijk, betrokken en vol passie, schouder aan schouder de strijd aan te gaan!

Spoor 3 HRM bouwt mee aan die goede structuur, werkcultuur en de inrichting van de juiste processen. Dit met de juiste inzet van tools die praktisch inzetbaar zijn en bewezen effectief zijn. “Vanaf het perron” of “on track”. Interim, of als vast onderdeel van het HRM proces. Koersvast, integer, betrokken, persoonlijk en met bevlogenheid voor ons vak. Spoor 3 HRM; carrières op het juiste spoor.

Contact
040-7114070
info@spoor3hrm.nl

Marinus van Meelweg 17
5657 EN Eindhoven