ABAB Accountants en Adviseurs is een fullservice accountants- en adviesorganisatie. Door onze brede dienstverlening kunnen we klanten van een compleet advies voorzien. Ben je op zoek naar een stageplaats, afstudeeropdracht of werkstudentschap binnen een accountantskantoor? Dan biedt ABAB je een mooie kans om kennis en ervaring op te doen binnen jouw vakgebied én daarbuiten.

? Door onze brede dienstverlening kom je in aanraking met diverse disciplines;
✨Werken voor klanten die actief zijn in verschillende branches;
? Goede begeleiding en sparren met gelijkgestemden;
? Veel kennis in huis en veel ervaren collega’s waar je van kunt leren;
? Groei mee door deel te nemen aan een van onze opleidingsprogramma’s.

Met veertien vestigingen is ABAB sterk vertegenwoordigd in Zuid-Nederland. Afhankelijk van je functie werk je vanuit één of meerdere locaties.

Salaris- en Personeelsdiensten (SPD)
ABAB Salaris- en Personeelsdiensten beschikt over specialistische kennis en ervaring om de MKB-ondernemer daarbij te ondersteunen en adviseren.

Medewerkers zijn een van de belangrijkste succesfactoren van een organisatie. Maar, wel een waarbij veel komt kijken: (fiscale) wetten en regels, (secundaire) arbeidsvoorwaarden, talent- en loopbaanontwikkeling en (salaris)administratie. Continue veranderingen in wet- en regelgeving, maar ook nieuwe manieren van werken, maken dit complex en tijdrovend“.

Dit doen we door….
ABAB Salaris Online: Met ABAB Salaris Online heeft de klant zicht op de administratie en inzicht om vooruit te kijken. Met ABAB Salaris Online wordt er online de salaris- en personeelsadministratie gedraaid. Er is 24 uur per dag toegang tot salaris- en personeelsgegevens.
HR-services: Onze ervaren hr-adviseurs ondersteunen bij het vormgeven van het personeelsbeleid. Of het nu gaat om ondersteuning bij het voeren van functioneringsgesprekken of een werkoverleg, arbo-advies of het opstellen van een strategisch personeelsplan, wij stemmen samen met de klant het personeelsbeleid af op de bedrijfsdoelstellingen. Nu en in de toekomst.
Beloningsadvies: Onze adviseurs beschikken over praktische kennis rond alle aspecten die met belonen te maken hebben. Wij adviseren u over o.a. het lage-inkomensvoordeel (LIV), de werkkostenregeling (WKR), pensioenafdracht, de cafetariaregeling en seizoensarbeid. 

Bekijk het verhaal van collega Esther over het werk als payroll professional.

Zien wij elkaar in de toekomst?
ABAB biedt verschillende mogelijkheden voor zowel studenten als starters. Dit kan een stage, bijbaan of je eerst baan zijn. Kijk op onder het kopje vacatures op de source-website of bezoek onze website.

Neem contact op met Campus Recruiter Anne:
? Campusrecruitment@abab.nl
? 013-4647110

Volg jij ons al?

op LinkedIn

op Facebook

op Instagram

Categorieën: Nieuws

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder